Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

Ändring av trafiksituationen

Äntligen närmar vi oss slutet på renoveringen av badet och Forshallen. Efter ett förhoppningsvis härligt höstlov är det dags för förändringar vad gäller trafiksituationen vid skolan.

Från och med vecka 45 ska vårdnadshavare och besökare till Forshallen parkera sina fordon på parkeringen framför nya entrén till Forshallen närmast cirkulationsplatsen. Här har man också möjlighet att släppa av sina barn vid en avlämningsplats.

Vid denna avlämningsplats är det meningen att man ska lämna sina barn och åka vidare. Det är inte tillåtet att parkera eller göra längre stopp i denna cirkulationsplats utan då parkerar man sin bil på parkeringen. Allt för att trafiken ska flyta och att det ska vara säkert för alla stora och små.


För de föräldrar som följer sina barn in till fritids eller skolan finns möjlighet att även fortsättningsvis parkera på ”gamla badets” parkering. Efter höstlovet parkerar också personalen på denna parkering.


Det är inte meningen att Papegojas väg ska användas för parkering då elever hämtas och lämnas på skolan. Det påverkar så klart säkerheten och de boende i området. Tekniska nämnden har beslutat om förbud mot stannade och parkering på Papegojas väg längs skolan. Skyltning sker under vecka 45.


Under spridda dagar vecka 45 kommer trafikinformatörer från kommunen och personal från skolan att finnas ute vid parkeringarna för att informera om trafiksäkerheten. Polisen har också blivit tillfrågad om att delta.


Det är viktigt att all personal och alla vårdnadshavare respekterar detta för allas vår säkerhet!

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2015-07-22

Kontakt

Rektor

Ci Olofsson

0502-60 61 28


Rektor

Frida Svahn

0502-60 61 23


Rektor

Nina Kindbom

0502-60 61 31

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning