Utflykt till Sisu-stugan

Solen sken och temperaturen var precis lagom för att vi skulle få ännu en underbar utflyktsdag på Myran!

vägen till skogen

Dagens promenad gick upp till Sisu-stugan tillsammans med Myggan. Uppspelta och glada barn vandrade i väg med sina ryggsäckar. När vi kom fram plockade barnen fram sin medhavda fika och slog sig ner i gröngräset. Det är alltid lika spännande att se vad de dukar fram och höra diskussionerna som uppstär. --> Klicka på rubriken för att läsa mer och se bilderupptäcktsvandring på berget

Efter fikat gick vi på upptäcktsvandring och passerade både tallskog, granskog och bokskog. Mysigt med så mycket olika på kort tid!

ge järnet!

Vi gillar att röra på oss, så varför inte ge järnet uppför backen! Väl uppe lade sig flera barnen på marken för att vila lite.

utegym

Snart är energin återvunnen och vi kan leka igen. Denna gången blev det full fart i utegymmet och motirikbanan, men även skogen!


Till lunch grillade vi korv och alla åt med mycket god aptit!

vila efter maten

Efter lunch är vi trötta och behöver vila. Att kunna slappna av är en konst men väldigt skönt. Fåglarna kvittrade och solen värmde precis lagom. Några somnade till och med en liten stund.

full fart hemmåt

På väg tillbaka gav vi järnet igen, denna gången i nerförsbacke. Det är inte alltid så lätt att stå på benen när det går fort!


Tack alla barn för att ni hänger med på alla tokigheter utan gnäll och tack alla föräldrar för att barnen hade bra kläder och lämplig fika! Om ni kikar noga i väskorna kan ni säkert hitta en del som inte orkades äta upp!

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:
Senast publicerad: 2015-07-21
Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt