Syrsans Bamselopp

Bamseloppet, Skräpplockardag och Loppans storsångsamling

Bamseloppet

I torsdags var det dags för Bamseloppet på vår förskola. Vi på avdelning Myggan var ansvariga för loppet så vi gick ut tidigt. Några barn hjälpte till att sätta upp mål och startskylt. De ritade med krita längs hela banan så alla barn skulle veta hur de skulle springa.


Vi startade med uppvärmning ledd av Bamse, Vargen och Lille Skutt. Alla avdelningar var med. Sen var det dags för start - Knottet började, sen Loppan, Myran och så till sist Myggan. Hejaropen hördes långt över grannskapet under loppets gång. Vid mål väntade Bamse med medaljer till alla barn- barnen fick även diplom. 

Vickan hade gjort iordning vackra fruktfat som vi mumsade på efter loppet.


Sen var det dags för Skräpplockning - vi gick runt Syrsan. I år hittade vi inte så mycket skräp. Vi bestämde också att vi kan plocka skräp nästa gång vi går till skogen - det är oftast skräp längs vägen dit.

Håll Sverige rent.


Efter utelek gick vi in och bort till Loppan/Knottet där Loppan hade storsångsamling. Vi sjöng sångerna till "Djupt in i skogen". På tisdag ska vi gå till Kungsbroskolan och vara med i sångprojektet "Djupt in i skogen".

Vi hade en härlig dag tillsammans full med rliga aktiviteter.

Tipsa andra genom att skicka till:

Ansvarig för sidan:
Senast publicerad: 2015-07-21
Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Besöksadress
Stadshuset, Torggatan 26A
Tfn
0502-60 60 00
Fax
0502-60 63 50
Org nr
212000-1736
Plusgiro
12 14 20-4
Inloggning
Om webbplatsen Startsidan Nyhetsarkiv Sökresultat Webbkarta Hitta på webbplatsen Kontakt