Synpunkter och felanmälan
Tidaholms kommun
menu

E-tjänster

E-tjänster för barnomsorg

IST Lämna & Hämta

Använd dig av e-tjänsten IST Lämna & Hämta för att lämna ditt barns schema för förskola, pedagogisk omsorg eller fritids. Klicka på länken nedan för att komma till e-tjänstenKlicka på länken nedan för att se en manual för hur du loggar in och lämnar scheman i e-tjänsten IST Lämna & Hämta.


 

IST Förskola & Fritids

Använd dig av e-tjänsten IST Förskola & Fritids för att ansöka eller säga upp barnomsorgsplats, lämna inkomstanmälan och ange kontaktuppgifter. Klicka på länken nedan för att komma till e-tjänsten.


Att göra: lämna schema senast 30 november

Den 16 november 2017 lanseras e-tjänsten IST Lämna & Hämta. Du som är platsinnehavare behöver logga in på e-tjänsten med din e-legitimation och fylla i ditt/dina barns schema senast den 30 november. Vi behöver få in ditt schema i det nya systemet för att allt ska bli rätt vid fakturering.


Påminnelse: Alla ska anmäla inkomst på nytt i e-tjänsten IST Förskola & Fritids

Du som är platsinnehavare behöver logga in på e-tjänsten IST Förskola & Fritids och anmäla din inkomst så att kommunen får in rätt uppgifter i systemet som sköter e-tjänsten. Om du redan har gjort detta sedan e-tjänsten IST Förskola & Fritids öppnades i oktober 2017 kan du ignorera denna påminnelse. Du som ännu inte har loggat in och anmält inkomst - vänligen gör detta snarast, så underlättar du för kommunen att fakturera rätt belopp.

Inloggning med e-legitimation

Inloggning till e-tjänsten för barnomsorg kommer att ske med e-legitimation. För dig som ännu inte har en e-legitimation rekommenderar vi att du skaffar det redan nu, det gör du enkelt via din bank. 

 

Kommunens regelverk och riktlinjer för barnomsorg

Du som tackar ja till en barnomsorgsplats förbinder dig också att följa kommunens regelverk och riktlinjer för barnomsorg. Klicka på länkarna nedan för att läsa en sammanfattning av gällande regelverk. 

 

 

Fler e-tjänster

Du hittar kommunens övriga e-tjänster som berör utbildning i högerspalten under rubriken Relaterade länkar, däribland:

 

  • E-tjänst för anmälan till Kulturskolan Smedjan.  
  • E-tjänst för begäran om kopia på eget betyg
  • Rekvisition av handledararvode

Ansvarig för sidan:

Senast publicerad: 2018-01-25

Aktuellt

Kontakt

Barnomsorgsadministratör

Sandra Teike

0502-60 62 28

Måndag till onsdag 07:30 – 11:30
Torsdagar 09:00 – 12:30

Fredagar stängt.

 

Verksamhetschef Kulturskolan
Lars Paulsson

0502-606144

Kontakt

Tidaholms kommun
522 83 Tidaholm
Tfn 0502-60 60 00

E-post


Populära sidor

Press
Återvinning